Nieuws bericht

Datum

Repetitiejournaal 17 september 2024

Theo heet iedereen van harte welkom op deze repetitieavond.

1. Nachtmis Kerstavond.
Er is een verzoek binnengekomen om op Kerstavond (24 december) weer de nachtmis te zingen. Deze mis begint om 20.00 uur.

2. Prinsenmis.
De Wortelepin heeft ons eveneens gevraagd of wij op 23 februari 2025 weer de Prinsenmis willen verzorgen. Het verzoek aan eenieder is om deze datum alvast in de agenda te noteren.

3. Jarigen.
Deze maand kunnen we de volgende jarigen feliciteren:
19 september                  Frans wijnen, tenor
26 september                  Josee Lenssen, sopraan.
Wij feliciteren hen van harte!

4. Concerten.
Voor de maand oktober hebben we bericht ontvangen voor de volgende concerten:

Zondag 6 oktober Royal Concert.
Dit concert wordt uitgevoerd in de Kathedraal van Roermond met medewerking van Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor, Koninklijk Roermondse Zang- en Muziekvereniging, de Koninklijke Harmonie Roermond, De Koninklijke Harmonie st. Caecilia uit Swalmen en de Oekraïens Musical Folk Group. Entreeprijs voor dit concert € 5,00.

Zondag 13 oktober Herdenkingsconcert Vivente.
Dit herdenkingsconcert zal worden uitgevoerd in de st. Martinusbasiliek in Venlo.
Het concert wordt o.l.v. Leo Smeets uitgevoerd door het koor Vivente en worden begeleidt door het Barokorkest La Sopresa. Daarnaast zullen een aantal solisten hun bijdrage leveren.
De entreeprijs voor dit concert bedraagt € 27,50.

Met deze mededelingen geeft Theo het woord aan dirigent Martin.
Martin deelt mede dat er t.b.v. ons kerstoptreden in de Horstgraaf een bundeltje wordt gemaakt waarin de teksten van de kerstliedjes zijn opgenomen die we samen met het publiek zullen zingen. Verder is de liedvolgorde voor de Caeciliamis bekend. Deze zal via de nieuwsbrief aan iedereen worden toegestuurd.
Vervolgens wordt gestart met de stemoefeningen en werken we eerst de liederen door die we tijdens de Caeciliamis zingen. Daarna werken we verder aan ons repetitierepertoire. Nieuw daarbij is het lied B59 ‘The Most Wonderful Time of the Year’.

fijn je weer te zien