Nieuws bericht

Datum

Koorzangnieuws


          Limburgse Koordag Zingen met Frans Bullens Dirigentenbijeenkomst Herdenkingsmoment  Koor-Boost Optreden (met feedback) AMeezing On Stage! ZingDOOR!-festival | 7 november 2021     Limburgse Koordag | 3 oktober 2021   Limburgse Koordag Op zondag 3 oktober 2021 is het eindelijk zo ver! Schrijf je nu in voor de laatste plekken.

Om je bezoek in verband met het coronavirus zo veilig mogelijk te laten verlopen, volgen we de richtlijnen van de Rijksoverheid. Voordat je naar ons toekomt én tijdens het bezoek, vragen we je om een aantal zaken in acht te nemen.   Lees meer   Het onderstaande programma is onder voorbehoud van aanvullingen en wijzigingen. 
We zijn afhankelijk van coronamaatregelen en de daaruit voortkomende aanpassingen en wijzigingen. Het is daarom helaas niet mogelijk om iedere inschrijving te garanderen. Wij hopen op jullie begrip. Voor vragen neem je contact op met de organisatie via secretariaat@vnk-limburg.nl.     Zingen met Frans Bullens Tijdens deze workshop zal Frans Bullens over zijn werk vertellen en er veel van laten horen.
Frans Bullens (Veghel 1954) studeerde orgel op het Brabants Conservatorium. Hij was in zijn werkzame leven naast organist en dirigent docent orgel, piano en koorvorming. Hij is op vele fronten betrokken bij kerkmuziek en festivals.    Lees meer     Dirigentenbijeenkomst Ga samen met andere dirigenten in gesprek. Welke trends en ontwikkelingen spelen er in de koorwereld? Ontmoet elkaar en wissel gedachtes en ideeën uit.    Lees meer     Herdenkingsmoment  Er mocht en kon niet of nauwelijks gezongen worden. In menig koor zijn mensen besmet geraakt met het virus en ziek geworden. Helaas zijn er ook heel wat overledenen te betreuren, zowel onder de zangers, als onder hun familieleden en vrienden. Daarom vindt er een ingetogen muzikale herdenking plaats, met mooie koor- en orgelmuziek in de Munsterkerk aan het Munsterplein in Roermond.
    Lees meer     Koor-Boost Wil jouw koor aan de slag met een professionele koorcoach? Geef je koor dan een boost met de Koor-Boost! Tijdens de Limburgse Koordag krijgen diverse koren de kans om geheel kosteloos met een professionele koorcoach aan de slag te gaan.    Lees meer     Optreden (met feedback) Back on stage met je koor! Treed op voor een leuk publiek, zonder dat daar een beoordeling aan verbonden is. Uiteraard is het wel mogelijk om feedback te ontvangen.   Lees meer     AMeezing On Stage! (Koor)zangliefhebbers kunnen zich inschrijven voor een workshopmiddag van AMeezing Projects. Als deelnemer word je op enthousiaste wijze meegenomen in de wereld van meerstemmige muziek.   Lees meer     ZingDOOR!-festival | 7 november 2021 Voor kinder- en jeugdkoren organiseren we jaarlijks het ZingDOOR!-festival. Een programma waar koren (eventueel samen met vrienden en vriendinnen buiten het koor) kunnen optreden en diverse workshops kunnen volgen.    Lees meer   Share Share Forward Forward Verbindend Netwerk Koorzang Limburg
Westhoven 7, 6042 NV Roermond | 0475 782 510
secretariaat@vnk-limburg.nl | www.vnk-limburg.nl


 

fijn je weer te zien