Nieuws bericht

Datum

Repetitiejournaal 20 juni 2023

Aan allen en hartelijk welkom op deze repetitieavond.

Het bestuur heeft vanavond nog vergaderd en voor het Zomeravondtreffen de laatste puntje op de i gezet. Helaas hebben we vandaag moeten vernemen dat Joop Kranen tijdens het douchen is uitgegleden en bijna zijn heup heeft gebroken. Hierdoor is hij vanavond niet bij de repetitie aanwezig en kan ons ook vrijdagavond niet begeleiden. Martin zal hierdoor ons zowel begeleiden aan de piano als dirigeren.

Eerder al hebben we gemeld dat de Oldtimers. Schoën Luuj en Doeën Beejein er net zo veel zin in hebben als wij en dat moet, gelet op de weersvooruitzichten, geen enkel probleem zijn. We gaan er samen een prachtige avond van maken.

Enkele concrete aandachtspunten voor vrijdag 23 juni a.s.:

Aanwezig zijn:
Alle koorleden, dus ook Orpheus, zijn vrijdagavond om 18.30 uur aanwezig bij Eetcafé De Elze in Hout-Blerick.

Kledingadvies:
Dames:
Een combinatie van zwart en wit. Dit kan dus een zwarte pantalon of rok zijn met een zwarte of witte blouse.
Heren:
Zwarte pantalon met een wit overhemd.  Geen colbert en ook geen vlinderdasje.

Consumpties:
Alle deelnemende koorleden krijgen 2 consumptie-fiches van ons aangeboden.

Parkeergelegenheid:
Bij Eetcafé de Elze is ruime parkeergelegenheid.

Concertmap:
Neem alleen die partituren in de concertmap mee die we ook daadwerkelijk zingen. Laat alle andere partijen thuis. Dit voorkomt onnodig zoekwerk.

Met deze mededelingen wenst voorzitter Theo mede namens het bestuur een goede repetitie en een succesvol Zomeravondtreffen.

Martin deelt mede dat hij ons tijdens het Zomeravondtreffen zal dirigeren én ons ook op de piano zal begeleiden. Het is dus extra belangrijk op hem te letten en zijn aanwijzingen goed op te volgen.

Na de stemoefeningen wordt nogmaals ons concert-repertoire doorgenomen en daarbij de puntjes op de i gezet. Na afloop wenst ook Martin ons allen heel veel succes én plezier tijdens het Zomeravondtreffen.

fijn je weer te zien