Nieuws bericht

Datum

Repetitiejournaal 30 januari 2024

Onze voorzitter Theo en zijn vrouw Carla zijn deze week vertrokken naar hun vakantieadres. Ze genieten daar van de zon en het lekkere weer en zijn weer terug op dinsdag 5 maart.

We zitten inmiddels in het vastelaovend seizoen en vanavond zijn veel leden verkleed met een carnavalesk hoedje, een vrolijke sjaal of anderszins. Een speciaal ingestelde jury zal aan het einde van de repetitie bekend maken wie dit jaar de leukste versiering heeft.
Het Raodhoes wordt in het vastelaovend seizoen veel gebruikt voor vastelaovend activiteiten. Vandaar dat wij als koor een beetje moeten schikken. Dit betekent dat repetitieavonden uitvallen en inhaalrepetities worden ingepland. De volgende datums zijn hierbij van belang:

Dinsdag 6 februari           Geen repetitie i.v.m. Wortele Truuje Gala
Dinsdag 13 februari        Geen repetitie i.v.m. vastelaovend dinsdag
Dinsdag 20 februari         Eerste repetitie na de vastelaovend
Zaterdag 24 februari       Inhaal repetitie van 11.00 uur tot 13.00 uur in ’t Raodhoes.

Er zal nog een aparte nieuwsbrief naar de leden worden gestuurd met deze datums.

Na de stemoefeningen start Martin met het repeteren van ons muziekprogramma voor de Meeuwbeemd op vrijdag 22 Maart a.s.
Aan het einde van de repetitie maak de ingestelde jury bekend wie de prijs voor de beste versiering heeft gewonnen. Dit jaar zijn het twee leden die door de jury zijn gekozen: bij de Sopranen Corry Schouten en bij de Alten Anne-Marie de Wolf. Met een hartelijk applaus feliciteert het koor deze mooist versierde leden.

Het is inmiddels al 22.00 uur door en iedereen wenst iedereen een hele fijne vastelaovend en tot dinsdag 20 februari a.s.

fijn je weer te zien