Nieuws bericht

Datum

Repetitie

Theo verwelkomt Tiny Ewalds die vanavond vanuit Beesel Creatief kennis komt maken met ons koor.
In oktober van dit jaar geven wij acte de présence in Beesel.

Voorts heeft het bestuur een brief ontvangen van Nelly Verheijen waarin ze het koor bedankt voor de mooie kaart en onze beterschapswensen. Haar herstel verloopt voorspoedig en na de zomer komt ze weer naar de repetities.

Verder zit ook Frans van den Hurk in de ziekenboeg. Hij is aan zijn schouder geopereerd. De operatie is goed verlopen en Frans verwacht na de zomer weer van de partij te zijn.

In het programma voor ons weekend in Limburg aan de Lahn staat vermeld dat op zaterdag in de Stadtkirche de mis om 17.45 uur begint. Dit moet zijn 17.30 uur.
We vertrekken zaterdag 13 juli 0m 08.30 uur in gewone kleding. Uiteraard wel de concertkleding meenemen.
Een belangrijke tip is om ook voldoende contant geld mee te nemen omdat het aantal geld- en betaalautomaten in Limburg aan de Lahn klein is.
Martin geeft aan dat het belangrijk is om zaterdag in de Stadtkirche punctueel aanwezig te zijn, alert te zijn en goed de afstand koor- orgel in de gaten te houden (het orgel staat boven en is ver van het koor verwijderd).

Onze eerste repetitie na de zomervakantie is dinsdag 27 augustus.

De muziekcommissie zal op dinsdag 27 augustus om 19.00 uur bijeenkomen om de programma’s rondom Beesel Creatief en Advent/kerstconcert vast te stellen.

Het was een leuke verrassing toen Marie-Louise van Rooij even uit de ziekenboeg kwam om de laatste repetitie dit seizoen te beluisteren.

fijn je weer te zien